Innan du kommer på ett besök är det viktigt att du läser igenom dessa punkter:

*GDPR

När du i samband med bokning av behandling lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar du samtycke enligt GDPR (läs mer här).

*Ta hand om dig

Behandla dina naglar som smycken och inte som verktyg. Använda nagelolja 2 ggr per dag och smörj in händerna ofta. Oljan är viktigt för att hålla dina naturliga naglar vårdade och skydda dem från att bli uttorkade. Oljan gör även att materialet (gelé/akryl) blir mer följsamt till din naturliga nagel och att materialet sitter fint längre!

*Nagellack

Avlägsna allt befintligt nagellack du har på dina naglarna. Annars tillkommer det en avgift på 50 kr då det innebär ytterligare ett moment i behandlingen.

*Avbokningsregler 

Med hänsyn till Covid-19 har vi ändrat våra avbokningsregler, för att du ska kunna stanna hemma om du känner dig sjuk. Avbokar du senare än 1 h innan behandlingen blir du fakturerad en avgift på utebliven närvaro på 300kr, då denna tid reserverats för dig.

*Kom i tid

Din tid hålls i 10 min, efter det får du boka en ny tid.

*Åldersgräns

Det är 16-års gräns på nagelförlängning och nagelförstärkning.

*Mat/dryck

Ingen mat eller dryck får förtäras i salongen under behandlingen på grund av hälsorisker.

*Mobiltelefon

Du är här för att koppla av och njuta av en skön behandlingen, stäng av den.

*Boka en ny tid

Det går bra att boka en ny tid direkt efter din behandling så sparar du lite tid! Kom ihåg att vid en nagelförlängning eller förstärkning så håller naglarna vanligtvis 3-4 veckor. Detta beror helt på hur fort dina naglar växer. Sedan bör man göra ett återbesök för att fylla på utväxten.

*Ta bort materialet

Om du inte ska göra ett återbesök för att fylla på utväxten bör du inte låta materialet vara kvar på nagel länge än 3-4 veckor. Detta på grund av att det blir obalans i nageln vilket kan skada dina naturliga naglar, om du t.ex slår i dem. Slit heller inte bort materialet själv, då det också kommer att skada dem.

Det är viktigt att ta bort materialet (gelé/akryl) på rätt sätt för att inte skada dina naglar. Jag rekommenderar därför att boka en tid för borttagning av materialet i så fall.

*Nagelolja och Cuticle Eraser

Glöm inte att använda nagelolja och Cuticle Eraser 1-2 ggr per dag. Nageloljan gör naglarna mer följsamma till materialet och förlänger hållbarheten medan Cuticle Eraser mjukar upp dina nagelband och exfolierar förhårdnader som kan skapas runt naglarna.