Innan du kommer på ett besök är det viktigt att du läser igenom dessa punkter:

Covid-19

För att undvika smittspridning ber vi dig att ta hänsyn till våra regler på salongen:

  • Kom själv till oss.
  • Munskydd användas under hela behandlingen både av kund och nagelterapeut.
  • I salongen tvättar vi händerna och använder handsprit det första vi gör.
  • Vi försöker att undvika kontakt i största möjliga utsträckning.
  • Avboka om du känner dig det minsta sjuk eller har symptom. Med hänsyn till Covid-19 har vi ändrat våra avbokningsregler, för att du ska kunna stanna hemma om du känner dig sjuk. Avbokar du senare än 1 h innan behandlingen blir du debiterad en avgift på utebliven närvaro på 300kr, då denna tid reserverats för dig.
  • Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Kom i tid

Din tid hålls i 10 min, efter det får du boka en ny tid och du blir debiterad en avgift på utebliven närvaro på 300kr, då denna tid reserverats för dig.

Åldersgräns

Det är 16-års gräns på nagelförlängning och nagelförstärkning.

Ta hand om dina naglar

Behandla dina naglar som smycken och inte som verktyg.

För att materialet ska hålla på dina naglar är det viktigt att du använder nageloljan SolarOil 2 ggr per dag  under vintertid och att du smörjer in händerna ofta. SolarOil är viktigt för att hålla dina naturliga naglar vårdade och skydda dem från att bli uttorkade. SolarOil plastiserar även materialet (gelé/akryl) vilket gör det mer följsamt till din naturliga nagel och att materialet sitter fint längre.

Nagellack

Avlägsna allt befintligt nagellack du har på dina naglarna. Annars tillkommer det en avgift på 50 kr då det innebär ytterligare ett moment i behandlingen.

Mat/dryck

Ingen mat eller dryck får förtäras i salongen under behandlingen på grund av hälsorisker.

Mobiltelefon

Du är här för att koppla av och njuta av en skön behandlingen, försök att stäng av den. Mobilen bidrar till bakteriespridning, så försök att undvika användningen av den i salongen om du inte verkligen måste.

Ta bort materialet

Om du inte ska göra ett återbesök för att fylla på utväxten bör du inte låta materialet vara kvar på nagel länge än 3-4 veckor. Detta på grund av att det blir obalans i nageln vilket kan skada dina naturliga naglar, om du t.ex slår i dem. Slit heller inte bort materialet själv, då det också kommer att skada dem.

Det är viktigt att ta bort materialet (gelé/akryl) på rätt sätt för att inte skada dina naglar. Jag rekommenderar därför att boka en tid för borttagning av materialet i så fall.

Nagelolja och Cuticle Eraser

Glöm inte att använda SolarOil och Cuticle Eraser 2 ggr per dag. SolarOil gör naglarna mer följsamma till materialet och kan därför förlänga hållbarheten medan Cuticle Eraser mjukar upp dina nagelband och exfolierar förhårdnader som kan skapas runt naglarna.

GDPR

När du i samband med bokning av behandling lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar du samtycke enligt GDPR (läs mer här).

Boka en ny tid

Kom ihåg att vid en nagelförlängning eller förstärkning så håller naglarna vanligtvis 3-4 veckor. Detta beror helt på hur fort dina naglar växer. Sedan bör du göra ett återbesök för att fylla på utväxten.