Har ni drop-in eller några öppettider?

Du bör ALLTID boka en tid innan du dyker upp då jag ej har möjlighet till drop-in eller att ha några fasta öppettider för tillfället.

Finns det något jag bör göra innan jag kommer till er?

Ja! Läs igenom fliken ”innan ditt första besök” där det står viktig information och så att du är medveten om de bokningsregler vi har.

Är salongen ett barnvänlig plats? Kan jag ta med mina barn?

Nej, i salongen arbetar vi med plaster och kemiska ämnen och inga barn bör vistas där pga säkerhetsskäl.

Var finns du och hur kan jag ta mig till salongen?

Adressen är Dunkehallavägen 28A (på Brostigen) och du kan ta dig hit med bil eller buss.

Närmsta busshållplats är Högabergsgatan där bussarna 2, 11 och 18 går.

Parkeringar finns GRATIS på Eriksbergsgatan eller Brostigen (liten stig precis vid salongen, det är ingen riktig gata så det är väldigt trångt att köra på).

Är du utbildad till nagelterapeut?

Ja

Jag har hört att ni har ett större utbud av dekorationer mm, kan jag komma och kolla?

Absolut, vi har ett väldigt brett utbud och skulle du vilja se det i lugn och ro så kan vi boka en tid, självklart kostnadsfritt.

Har ni någon åldersgräns?

Ja, 16 år för akryl, gelé eller Shellac.

Om jag har skadade naglar eller är nagelbitare, kan jag göra naglarna ändå? Tar ni emot manliga kunder?

Ja, om du brukar bita på dem eller om du upplever att dom är väldigt sköra så kan det hjälpa att lägga på material på dina naturliga naglar för att skyddar dem från att utsättas för mer skada.

Vi kan då göra, till exempel, en förstärkning som gör dina naglar hårdare och mer hållbara.  Är du man och har problem så går det även att få materialet att se naturligt ut vilket kan hjälpa dig om du också vill vara vardagsfin eller inför bröllopet.

Du kan alltid skicka med en bild via sms vid din förfrågan om du känner dig osäker och alla frågor är välkomna.

Jag tror jag har en nagelsjukdom vad ska jag göra?

Vi behandlar inte sjuka naglar, misstänker du att du har någon nagelsjukdom är det viktigt att du skickar en bild och symptom till mig innan du bokar en tid. Du bör även vända dig till en vårdcentral.

Vem står bakom Bymarkens Nagelstudio?

My Gustafsson heter jag som driver salongen. Jag erbjuder allt från manikyr till förlängning med ett brett utbud av designer, färger och hudvårdsprodukter.

Jag är utbildad och diplomerad nagelteknolog i märket CND, och arbetar med gelé, akryl och Shellac.

Varför ska jag komma till just Bymarkens Nagelstudio?

Bymarkens Nagelstudio är en professionell nagelsalong där du som kund har möjlighet att välja mellan ett mycket stort sortiment av färger och tillbehör för dina naglar. Vi siktar på att erbjuda ett mer personligt och lugnt möte  för dig. Här kan du slappna av och njuta av någon av våra behandlingar.

Vårt mål är att du blir nöjd, för då blir vi nöjda! Vi är tacksamma för din feedback och har du förslag på förbättringar så tveka inte med att dela med dig.

Vad är CND för märke? 

CND har sitt ursprung i USA och är ett globalt ledande märke inom hand, fot- och nagelvård. CND har funnits sedan 1979 och har under dessa år byggt upp de starkaste och mest skonsamma nagelsystemen på marknaden!

Du kan läsa mer på www.cnd.com