Den perfekta presenten finns här hos oss!

Till födelsedagsfesten, bröllopet eller som julklapp

Nedan har vi samlat lite presenttips till dina nära och kära. Det finns möjlighet att beställa dessa hos oss alternativ köpa med dig produkterna när du är hos oss på besök. Du finner även en liten beskrivning om produkterna. Har du några frågor kring produkterna eller hur du beställer vänligen hör av dig till oss via sms eller vårt kontaktformulär.

 # 1 VINYLUX

VINYLUX Long Wear Polish med stärkande keratin för starka naturliga naglar 

VINYLUX Long Wear Polish är ett prisvinnande 2-steg system med inbyggt base coat och snabb & enkel applicering. Den tar endast 8.5 minuter torktid.

Det är det första Long Wear Polish med vårdande egenskaper (stärkande keratin, vitamin E och jojoba olja) för friska och starka naturliga naglar. VINYLUX Long Wear Top coat härdar i vanligt dagsljus tack vare avancerad teknologi och ger extra styrka och hållbarhet. CND VINYLUX är tillverkad utan formaldehyd, toluen, DBP, formaldehydharts, kamfer, xylen och parabener.

Användning:

 1. ScrubFresh: Skrubba naglarna noggrant med ScrubFresh för att rengöra och avfetta naglarnas yta och för att få ett hållbart resultat av din lackning. Kom ihåg att även avfetta nagelns fria kant. ScrubFresh finns att beställa hos oss.

2. VINYLUX Weekly Polish: Skaka flaskan i 30 sek. Applicera det färgade lacket i 2 tunna lager. Färgen ska inte täcka helt efter det första lagret. Det andra lagret ger full täckningsgrad och jämn pigmentering. För att undvika att lacket flagar av är det viktig att du förseglar sidorna och nagelns framkant noggrant, med varje lager. Tips!  Applicera 1 lager RidgeFX innan din valda VINYLUX weekly polish om du har räffliga eller ojämna naglar eller om du behöver maskera små skönhetsfel på nagelns yta. 

3.VINYLUX Top Coat: Avsluta med att applicera VINYLUX Weekly Top Coat för att få upp till 7 dagars hållbarhet. Kom ihåg att börja med att försegla sidorna och nagelns framkant.

4. Efter torktiden rekommenderar vi att du vårdar dina naglar och nagelband dagligen med Cuticle Eraser och SolarOil.

 

 # 2 CND Scentsations lotions & tvålar

Återfuktande handkräm med en behaglig balans av dofter som mjukar upp och återfuktar

CND Scentsations lotions och tvålar erbjuder en harmonisk blandningar av fräsch och ren doft som syftar till att mjuka upp huden och lugna själen.

Denna serie med otroliga dofter innehåller Aloe Vera samt A- och E-vitamin, som återfuktar huden och lämnar den mjuk och silkeslen. Med många dofter att välja mellan finns det en handkräm eller tvål för alla tillfällen, CND Scentsations lotions och tvålar är som godis för alla sinnen.

 #3 SolarOil 

SolarOil är en prisbelönad 4-komponents olja som stärker och vårdar dina naglar så att de klarar av vardagens utmaningar.

Dina naglar behöver återfuktas kontinuerligt för att undvika att de skivar sig eller går sönder på grund av att vi kontinuerligt befinner oss i vatten, när vi tvättar händerna, diskar, mm.

Ingredienser som fuktgivande jojobaolja och mandelolja, mjukgörande riskliolja och återuppbyggande vitamin E gör naglarna extremt flexibla och smidiga samtidigt som de mjukgör nagelbanden.

SolarOil innehåller mycket små molekyler som är kapabla att tränga igenom nagelplattan och skapar en balanserad och flexibel nagel.

 • Används med fördel till både naturliga naglar och naglar med konstmaterial som akryl/gel.
 • Perfekt även till torra armbågar och knän.

Nu finns även SolarOil i ett underbart penformat. Pennan gör att det blir enkelt och smidigt att applicera oljan på naglarna t.ex. på väg till jobbet eller till festen.

 

 

 

 

 

 

 

Användning: SolarOil bör användas 1-2 gånger om dagen för att vårda, återuppbygga och återfukta dina naglar. Används efter användning av Cuticle Eraser för bästa resultat.

 # 4 Cuticle Eraser

Cuticle Eraser  är en effektiv nagelbandskräm för torra och nariga nagelband. Cuticle Eraser är en A.H.A-baserad nagelbandskräm som mjukgör och mikropeelar bort torr och död hud ovanpå nageln och i nagelbandsområdet. Den motverkar även uppkomsten av hudflikar.

En vårdande nagelbandskräm är oumbärlig för nagelbitare och för personer som gärna pillar på sina nagelband och därmed har en tendens att få hudflikar och sår.

Användning: Massera in en liten mängd Cuticle Eraser i nagelbandsområdet 1 gång om dagen vid hård och narig hud. Vid normal hud masseras Cuticle Eraser in en gång i veckan. För extra fukt använd produkten tillsammans med din SolarOil. Lägg en liten mängd Cuticle Eraser vid basen av nageln och massera in. Lägg sedan en droppe SolarOil på nageln och massera in i naglar och omkringliggande hud.

 

 # 5 Cucumber Heel Therapy

 

 

 

 

 

 

En intensivt fuktgivande och återuppbyggande kräm som är riktigt effektiv för spruckna hälar, torr hud och köldeksem. Passar både till henne och honom.

Användning

Använd den på alla områden på kroppen som behöver extra fukt och vård, exempelvis armbågar, händer, knän och hälar. Tränger snabbt in i huden.

Innehåller:

 • Gurkextrakt som mjukgör, uppfriskar och tillför huden fukt.
 • Aloe Vera med sin fuktgivande och lugnande effekt.
 • Allantoin som främjar hudens naturliga läkningsprocess. Lindrar torr och skadad hud genom att lösa upp död vävnad och främja sårläkning.
 • Panthenol, en kraftig antioxidant som är mycket fuktgivande och mjukgörande samt verkar uppstramande.
 • Kamomill motverkar uttorkning och mjukgör.

# 6 RescueRXx

RescueRXx är en ny och innovativ keratinbehandling designad att effektivt reparera skadade naglar. RescueRXx kan reparera skador som exempelvis vita fläckar i naglarna, naglar som skivar sig, naglar som delar sig eller spricker lätt. Redan efter 1 veckas användning kan man se synliga resultat och efter 4 veckors användande är nagelns kondition märkbart förbättrad. Din naturliga nagel består av keratin. RescueRXx verkar genom att den tillför den naturliga nageln keratinproteiner, utvunnet från ull. Keratinproteinerna binder till de översta lagren i nageln och tillsammans med jojobaolja och mandelolja tillförs både fukt och styrka. Samtidig och efterföljande användning av SolarOil förbättrar resultatet av RescueRXx-kuren.

Vad är det för skillnad mellan RescueRXx och SolarOil?

CND RescueRXx  är till för svaga, skadade naglar som behöver behandling. CND SolarOil är en förebyggande produkt som används för att hålla nageln flexibel, smidig och genomfuktad. Tänk på CND SolarOil som ett dagligt balsam som tränger ner i nageln och på CND RescueRXx som en intensiv hårinpackning som reparerar nageln ovanifrån.

RescueRXx viktigaste ingredienser
 • Keratinprotein: En huvudbeståndsdel i den naturliga nageln. Upplösta naturliga keratinproteiner (utvunnet av ull) binder till de
  n naturliga nageln för att stärka nagelplattan.
 • Jojobaolja: En lätt och genomträngande olja som vårdar nageln och den omkringliggande huden med sina fuktgivande egenskaper.
 • Sötmandelolja: Fuktar och mjukgör så att nageln bevarar sin flexibilitet och motståndskraftighet.
Användning:
 • Skaka flaskan ordentligt innan användning.
 • Pensla på ovanpå nageln som ett nagellack och massera försiktigt in över nagelplattan och nagelns framkant. Kom ihåg att produkten inte ska masseras in i huden eftersom nagelbanden inte ska stärkas och bli hårda.
 • RescueRxx ska användas på den naturliga nageln, utan nagellack eller andra nagelprodukter.
 • Appliceras 2-3 gånger dagligen i upp till 4 veckor.
 • Använd RescueRxx tillsammans med SolarOil nagelolja för bästa resultat. RescueRxx ersätter inte nagelns behov av olja.
 • Låt RescueRxx verka på nageln i 30 min. innan handtvätt eller applikation av SolarOil.

#7 RidgeFx

 

RidgeFx är en filler som fyller ut räfflor och ojämnheter i naglarna och maskerar ytliga skönhetsfel i den naturliga nagelns yta, för en vacker finish.

RidgeFx eliminerar behovet av att polera naglarna då den döljer räfflor, ojämnheter och små skönhetsfel i naglarna. Naglarna både känns och ser ögonblickligen jämnare och slätare ut och nagelns färg ljusas upp.

Användning:

Utan färg: Få en naturligt vacker lock när du använder RidgeFx tillsammans med VINYLUX Weekly Top Coat. Lägg två tunna lagar RidgeFx och avsluta med Weekly Top Coat.

Med VINYLUX: Använd RidgeFx under det färgade lacket och avsluta med med Weekly Top Coat.

# 8 Presentkort

 

 

Sist men inte minst, om du har svårt att välja en present så kan ett presentkort hos oss vara en utmärkt lösning och en fin och uppskattad gåva att ge bort!